dimarts, 25 de juny del 2013

Amistat, mestratge, estimació,...

Montse, per on començar ?
Gràcies  per la teva amistat i per la teva ajuda tots  aquests anys compartits. 
Sempre segura que davant un projecte, una diada, una feina podríem comptar amb les teves idees brillants, originals, engrescadores,...
Has estat un referent una mestra de mestres, és difícil la nostra tasca i alhora apassionant, el teu amor pels infants ha fet que tinguéssis a tothora la teva fita.
Aquest curs he seguit les teves passes a la biblioteca en que has estat un referent, quina responsabilitat! Sort n'he tingut del teu acompanyament i sort n'ha tingut la nostra biblioteca. Gràcies. 
I ara el cicle inicial on tu t'has mogut gairebé tot el temps a l'escola, com gaudiré i esperaré els teus consells, suggeriments, les teves ajudes. Gràcies anticipades. 
M'agradaria recordar un personatge que ens va tenir ben entretinguts i enfeinats tot gaudint dels seus valors. El recordes oi?


"Trobem fàcilment amics que ens ajuden; de mica en mica formem part d'aquells que es mereixen que els ajudin"



Espero poder ser d'aquests darrers. 
Fins sempre amiga, mestra, estimada companya 

Mercè

1 comentari:

  1. Mercè és a tu qui jo i l'escola tenim mooooooltes coses a agrair-te.

    Sóc jo qui agraeix que et dediquis, amb tanta intensitat i il·lusió, a l'escola Sant Jordi des de diferents esglaons: parvulari, inicial, direcció, mitjà, superior, biblioteca, secretària... UF! Només de pensar en el que arribes a fer el meu alè es queda sense vigor!

    Compartir la feina amb tu ha estat un plaer.

    Que el Petit Príncep ens acompanyi! Que la força mai et falti!

    Una dolça abraçada i fins aviat ;-)!

    ResponElimina