dijous, 20 de juny del 2013

DES DEL PARVULARI DE LA TEVA ESCOLA


HOLA MONTSE,


LES DEL PARVULARI, VOLEM SER COM TU !!
Una mestra EFICIENT, TREBALLADORA, ACTUAL, DOLÇA, ATENTA, OBERTA, IMPLICADA, ORGANITZADA, DESPERTA, BIBLIOTECÀRIA, BLOCAIRE ... i tantíssimes coses més!!  
Quan diem que treballem a l'escola Sant Jordi tothom ens parla de tu, de la teva gran saviesa i de la teva magnífica tasca que com a mestra que has dut a terme durant tants anys...
Ets una persona i una mestra excel·lent i excepcional i de ben segur que la teva empremta sempre serà a l'ànima de l'escola i a la dels nens i nenes i a totes les persones que hem tingut el gust de conèixer-te.
Per acabar només dir-te que ens agradaria poder jubilar-nos amb el mateix esperit i vitalitat que tens tu, que estimes l'escola i estimes els nens i les nenes. 
El bagatge que deixes perdurarà i ens serà molt útil i necessari.





Excel·lent mestra és aquella que, ensenyant poc, fa nèixer en l'alumne un gran desig d'aprendre
Arturo Graf, poeta italià

1 comentari:

  1. Vosaltres si que sou especialistes en ser "excel·lents mestres ensenyant "poc i molt" i fent nèixer en l'alumne un gran desig d'aprendre".

    Us he dit moltes vegades que qui treballa més de l'escola i fa la feina més difícil sou vosaltres les que rebeu la mainada i la prepareu per a la gent de primària.

    I a més a més amb un gran somriure. (Només cal fixar-se en l'esfera més bonica que he vist mai!)

    Gràcies companyes i fins sempre.

    ResponElimina